Expert in Leiderschapsontwikkeling sinds 2006

"Leidinggeven en samenwerken,
’t gaat niet vanzelf goed,
wel vanzelf fout

Executive (team) coaching

Wat maakt échte leiders succesvol?

In deze snel veranderende wereld verandert ook de rol van leiders in organisaties.
Leidinggeven, zakendoen en samenwerken gaat anno nu over verbinden, inspireren, innovatie en aanpassingsvermogen.

Als leider in de top van een organisatie heb je grote impact op de mensen om je heen. In de hectiek van alledag en het continu ‘aan staan’ blijft er vaak weinig tijd over voor reflectie en zelfinzicht. Jezelf goed kennen en begrijpen hoe je je tot anderen verhoudt, is geen luxe maar noodzaak.

Investeer in je leiderschap
Jouw executive coach verdient zich terug!

Executive coaching is een specifieke vorm van leiderschapsontwikkeling die om maatwerk vraagt.

Welke executive coach past bij jou en je vraagstuk?

Download gratis je Coach Checklist

Wat leiders zeggen over JETTING executive (team)coaching

Coaching door Annejet is een cadeautje aan jezelf. Als eerste kennismaking met coaching of wanneer je, zoals ik, regelmatig coaching inzet als een essentieel onderdeel van je loopbaanontwikkeling… Doordat Annejet ook mijn drijfveren betrok, vielen er veel meer stukjes op z’n plaats. Met haar warme, betrokken benadering en heldere communicatie schakelt ze snel en direct en helpt je om verbanden te leggen. Het heeft mij weer nieuwe en praktische inzichten gegeven bij de volgende stap in mijn loopbaan.

Annejet is een topvrouw en een topcoach voor executives. Bovendien alert, empathisch en flexibel. Enige tijd geleden heeft Annejet mij uitstekend ‘uit de brand’ geholpen. Zij ging de uitdaging aan in een moeilijke en precaire situatie. Wat was er gebeurd? Het directe vervolg op een eerste ontmoeting van een aantal executives van mijn klant met de in eerste aanleg door mij voorgestelde loopbaancoach was op een debacle uitgelopen… Annejet startte haar gesprekken dus in een situatie van achterstand en weerstand. Elk van hen heeft haar het vertrouwen geschonken om een intensief en voor betrokkenen soms confronterend executive coachingstraject te doorlopen. De professionele houding van Annejet, haar to-the-point en zakelijke benadering en empathische werkwijze hebben het traject voor betrokkenen tot een succes gemaakt. Chapeau voor Annejet.

Ik heb Annejet ervaren als een resultaatgerichte coach die dingen snel en scherp ziet en direct durft te benoemen. Tegelijkertijd is ze empathisch. Deze bijzondere combinatie heeft mij absoluut verder geholpen in mijn ontwikkeling.

During a six month period she facilitated team sessions with the key purpose of building trust, getting to know other team members better as well as gaining more understanding of oneself for each of the team members... As a result we were able to significantly increase our capability to function as a team, while every team member individually also has grown in understanding themselves and the other team members. One significant achievement was that team members have learned to articulate why they value others in the team. Even people that before experienced difficulty in getting along well were able to start seeing the good things in each other and articulated this in front of the entire team. Annejet was able to create a safe atmosphere where everyone’s contribution was ensured and valued. Her facilitation skills and strong belief in her approach and supporting tools made a real difference for our team. A highly recommended business partner.

Annejet heeft mij en mijn collega’s met veel inzicht, humor en energie geholpen om op basis van een beter inzicht in elkaar als persoon, mens en functionaris met meer begrip voor elkaars sterke en minder sterke kanten tot betere samenwerking te komen. Ze deed dat door een goed afgepaste mix van theoretische kennis en oefeningen, zowel individueel als collectief, “op ons los te laten” die ons prikkelde en inspireerde om meer te weten te komen, elkaar vragen te stellen en andere wegen te bewandelen om praktische verbeteringen en andere oplossingen te overwegen en te realiseren.

Personal coaching bij Annejet… wat een cadeau vond ik dat! Annejet is een ware professional en dringt snel door tot de kern. Ze is ook vriendelijk, praktisch, inspirerend, respectvol en heeft een bijna onbegrensde kennis van wat mensen beweegt. Daarnaast heb ik haar ervaren als een warm, hartelijk mens met grote mate van empathie en humor. Voor mij was dit bijzonder leerzaam en prettig, echt een waardevolle ontdekkingsreis! Persoonlijk leiderschap klonk als een abstracte term voor we aan de slag gingen, nu is het iets dat ik me eigen heb kunnen maken.

Neem contact op

Adam Smith Building – Tribes
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR  AMSTERDAM

info@jetting.nl
+31 (0) 6 10 400 276