Expert in Leiderschapsontwikkeling sinds 2006

"Een assessment is geen doel op zich…

het is een beproefd middel om zelfinzicht, (team) coaching, recruitment en werkrelaties te versnellen en verdiepen

Assessments

Al vroeg in ons leven ontwikkelen we patronen. Patronen in denken en doen; in voorkeuren en antipathieën. Patronen ontstaan door een combinatie van erfelijke factoren, afkomst, opvoeding, opleiding, ervaring, kennis etc. Ze helpen ons te duiden en orde in de chaos te brengen.

Maar in een snel veranderende omgeving kunnen patronen ineffectief worden.
Heb je dat wel op tijd door?

Veel van onze patronen zijn met stevig gevalideerde online assessments inzichtelijk te maken. Dit geeft een versnelling en verdieping in zelfinzicht, persoonlijke ontwikkeling en constructieve samenwerking.

JETTING is er trots op sinds 2008 een partner samenwerking te hebben met de world leading company in online assessments: TTI Success Insights.

Met hun multi-science approach is het mogelijk verschillende facetten van persoonlijkheid los van elkaar te meten en in één rapport te combineren.

De eerstvolgende certificatietraining die Annejet geeft is op 18 en 19 maart 2024. Neem contact op voor meer informatie.

Wat respondenten zeggen over JETTING assessments

Enkele meest gehoorde uitspraken over persoonlijke assessmentanalyses tijdens inzichtgesprekken of teamtrainingen:
- Komt dit echt allemaal uit die korte vragenlijst?
- Dit is gewoon eng zo goed klopt het…
- Nu kan ik eindelijk woorden aan mijn gevoel geven…
- Ik zou wensen dat ik dit jaren geleden al over mezelf wist…

Ik heb de certificatie training van TTI Success Insights… als zeer positief ervaren. Het waren twee zeer uitdagende dagen die mede door de stijl van trainen van Annejet zeer boeiend waren. Haar vermogen om met verschillende (gedrag)stijlen in een groep om te gaan is verbluffend net zoals haar vermogen om elke vraag direct te begrijpen en te beantwoorden.

Annejet was my trainer for a two day training… to become a specialist in the ‘Gedrag and Drijfveren analyse’. Annejet is a true inspirational and professional trainer. With her pace she kept the group motivated and involved.

Neem contact op

Adam Smith Building – Tribes
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR  AMSTERDAM

info@jetting.nl
+31 (0) 6 10 400 276