Expert in Leiderschapsontwikkeling sinds 2006

Graag deel ik mijn kennis met je over zaken die me na aan het hart liggen.

Ik wens je veel leesplezier en voel je vooral vrij om me feedForward te geven!

Annejet

Auteur

In 2021 besloten vijf senior executive coaches, allemaal aangesloten bij de NOBCO Vaksectie Executive Coaching, na te denken over perspectieven op leiderschap die in deze snel veranderende wereld steeds belangrijker worden. We hebben alle vijf een jarenlange ervaring en hebben duizenden uren met leiders gesproken.

Leiderschap vanuit de perceptie van executive coaches – dat boek bestond nog niet! Nu wel 😉 Dit boek geeft je inzicht, praktische handvatten, een nieuw model en het is gelardeerd met herkenbare praktijkvoorbeelden.

Je kan dit boek op Managementboek.nl of op deze website bestellen.

Als je op deze website bestelt, kan ik iets persoonlijks in het boek inschrijven. Misschien voor jezelf of als je het cadeau geeft. Of als je alle managers in je organisatie wilt verrassen. Zet bij ‘opmerkingen’ dan ajb een instructie.

Zie voor een interactieve sessie over de 7 perspectieven op leiderschap onder Spreker.

7 Perspectieven op leiderschap

De zeven leiderschapsperspectieven zijn van binnen naar buiten geschreven en van klein naar groot. 
Ik schreef de eerste twee perspectieven.

Blogger

Begin 2019 verkochten we ons huis in Den Haag en verhuisden we naar Ecuador en later Costa Rica. Helaas waren we door de Covid-pandemie genoodzaakt om terug naar Nederland te komen. In deze periode heb ik gereflecteerd op de vraag waar ik nu al die jaren met coachees over gesproken had.

Waar had ik al die honderden gespreksuren aan besteed? In één woord: PERCEPTIE. Alles is perceptie, want: jouw Waarneming = jouw Perceptie = jouw Waarheid = bepalend voor jouw Gedrag & Keuzes en heeft invloed op jouw Omgeving. 

Perceptiedenken verandert je leven!

Ik blog met een humor over menselijke relaties, leiderschap, coaching en andere thema’s die me raken. Blik op perceptie!

Neem contact op

Adam Smith Building – Tribes
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR  AMSTERDAM

info@jetting.nl
+31 (0) 6 10 400 276