Expert in Leiderschapsontwikkeling sinds 2006

"Mijn aanpak is níet voor iedereen

Wel voor échte leiders die naar zichzelf willen, durven of moeten kijken

Over JETTING

In 2006 startte ik met JETTING, in een tijd waarin coaching nog een brevet van onvermogen werd genoemd. Inmiddels begrijpen échte leiders dat vertragen om op jezelf te reflecteren noodzakelijk is om op niveau te kunnen (blijven) functioneren.

Velen hebben mijn aanpak omschreven als ‘hard op de inhoud; zacht op de mensrelatie’. En dat klopt. Ik raak snel de kern, draai er niet om heen en houd je met respect een spiegel voor.

Mijn aanpak, in alles wat ik doe, is eenvoudig en toch diepgaand. Empatisch en doeltreffend. Verbindend en een tikje avontuurlijk.

Ik werk alleen met allerbeste tools en allerbeste professionals in mijn netwerk. Personen in mijn netwerk verbind ik graag met elkaar, want ‘geven maakt gelukkig’.

Wil je weten hoe anderen mij als mens én professional ervaren?  Check dan mijn LinkedIn pagina.

Blik op Perceptie

Als je de Great Ocean Road in Australië rijdt, kom je langs de vuurtoren ‘Cape Otway’ uit 1848. Waar twee sterke stromingen samenkomen, verging met de kust in zicht, menig schip. Het betrouwbare licht was jarenlang voor stuurlui, ’the beacon of hope’.

Toen ik daar met de zeewind in m’n gezicht deze foto nam, zag ik de gelijkenis met JETTING.

Betrouwbaar belicht ze blinde vlekken. Geeft ze de stuurlui in organisaties inzicht in perceptie, in hun handelen en de effecten die dat op hun omgeving heeft. Helpt ze leiders om effectieve keuzes te maken en in woelige tijden de goede koers te varen. 

Ben je een keer in Australië? Klim dan vooral in deze oudst bewaarde vuurtoren naar boven en geniet van het uitzicht. De moeite waard!

JETTING - Missie

Annejet de Blécourt draagt bij aan het versterken van ecosystemen binnen organisaties, vanuit relationeel perspectief. Dit doet zij door leiderschapsontwikkeling in vele facetten, waardoor iedereen binnen die invloedssfeer beter kan floreren.

JETTING - Visie

Annejet de Blécourt maakt leiders bewust van de effecten van hun handelen en houding. Dit leidt tot het versnellen en vergroten van perceptiedenken, zodat zij afgewogen (ethische) keuzes maken in een steeds complexere wereld.

Annejet de Blécourt

beweegt zich al jarenlang tussen de rollen van executive (team)coach, trainer, mediator, assessmentspecialist en externe vertrouwenspersoon.

Ze is oprichter van JETTING (2006) bureau voor leiderschapsontwikkeling en medeoprichter van VertrouwensKracht (2023) voor externe vertrouwenspersonen.

Annejet is expert in het toepassen van een breed scala aan assessments, voor zowel individuen als teams; voor aanstellingsassessments en functiebenchmarks. Zij heeft met Intermediair en NCOI samengewerkt en veel andere (geaccrediteerde) trainingen ontwikkeld. Zij is ook expert op het gebied van ethisch leiderschap.

Annejet is geaccrediteerd NOBCO-EMCC coach, lid van de Vaksectie Executive Coaching, NOBCO-redactielid en lid van het Schrijverscollectief. Zij is mede-auteur van het boek 7 Perspectieven op leiderschap – Inzichten uit executive coaching

Zij is gecertificeerd voor alle assessments van TTI Success Insights (world leading company for online assessments). In Nederland is zij een geselecteerde distributeur en sinds 2008 is ze externe certificatietrainer in de Benelux.

Annejet is gecertificeerd Vertrouwenspersoon en geaccrediteerd bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen. Tevens is zij een opgeleid mediator.

www.jetting.nl | www.perceptiedenken.blog | www.vertrouwenskracht.com

Neem contact op

Adam Smith Building – Tribes
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR  AMSTERDAM

info@jetting.nl
+31 (0) 6 10 400 276